Over Church Life

Het blad
Doel en Visie
Redactie

Geeft Church Life Magazine Cadeau

Church Life Magazine


Sinds juni 2009 is het magazine Church Life op de Nederlandse markt verschenen. Het magazine is een initiatief van de stichting ‘’Hij Leeft Zending’’. Een ander onderdeel van de Hij Leeft Stichting is het nog steeds groeiende netwerk Friends For Ministries(FMF). Deze fellowship, aangestuurd door het FMF-Kernteam o.l.v. Hans & Esther Tims, bestaat al uit ruim 160 leiders van gemeenten en Christelijke organisaties.

“Church Life” is een magazine met inhoud, gevuld met inspirerende artikelen over aanbidding, leiderschap, kinderen, jongeren, zending, persoonlijke getuigenissen, evangelisatie, huwelijks- en gezinsleven, opvoeding en pastorale sleutels. Daarnaast studies over de eindtijd, Israël, de geestelijke wereld, bijbelse principes, occulte bewegingen tegen het licht van de waarheid; kortom, een uitgebreid aanbod aan artikelen waar alle gelovigen van alle gezindten door worden opgebouwd en toegerust.

“Church Life” heeft een oplage van ongeveer 5.000 exemplaren en verschijnt 3 keer per jaar. Het magazine is los verkrijgbaar voor € 5,95 per exemplaar. Voor slechts €17,50* per jaar ontvangt u dit nieuwe magazine 3 keer per jaar in uw brievenbus.

* € 17,50 voor verzending in Nederland, Europa € 22,50 en de rest van de wereld € 32,50.